Echo Engineering Oy on 2019 perustettu toimeksiantopohjaisten tekniikka-asiantuntijoiden toimittaja valmistavan teollisuuden vaihteleviin osaajatarpeisiin. Emoyhtiöllemme Kaiku HR:lle tämä on luonteva laajenemissuunta mahdollisimman täyden osaajatarjonnan tuottamiseksi asiakkaalle. Valituille asiakkaille Echo Engineering tarjoaa paikallisesti tuotettujen tekniikkakonsultointipalvelujen lisäksi myös joustavaa etäsuunnittelukapasiteettia Intiasta tai Suomeen toimeksiantoon tuotuja asiantuntijoita. Yhdistettynä nämä tuottavat asiakkaalle suomalaiset vaatimukset täyttävän laadun kilpailukykyiseen kokonaishintaan.

Avainhenkilöillämme on yli 15 vuoden kokemus alalta: Mats Lindholmilla paikallisesta tuntipohjaisten keikkainsinööripalveluiden myynnistä, rekrytoinneista ja toimituksista ja Anil Talwanilla vahvaa näyttöä etäsuunnittelupalveluiden myynnistä, organisoinnista ja toteuttamisesta Suomen ja Intian välillä.

Kaiku HR (www.kaikuhr.fi) on henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin erikoistunut yritys, joka etsii toisilleen sopivat työt ja ihmiset. Motivoitunut ja työstään innostunut työntekijä takaa asiakasyrityksemme tyytyväisyyden. Inhimillinen toimintatapa tarkoittaa paitsi ehdotonta keskinäistä kunnioitusta kaikkien osapuolten kesken, myös suoruutta ja sanansa pitämistä. Vuonna 2022 liikevaihtomme oli noin 23,8 miljoonaa euroa ja työllistimme vuoden aikana yli 800 osaajaa. Olemme Henkilöstöalan yritysten liiton (HELAn) jäsenyritys ja noudatamme toimialan yhteisiä sääntöjä ja toimintatapoja.

Osuma­tarkkuutta kuuntelemalla

Insinöörille

Tekniikka­osaamista Suomesta ja Intiasta. Joustavasti.