Ensin pitää ymmärtää, kuka asiakas on ja mitä hän on tekemässä. Sen jälkeen on mahdollista tarjota oikeaa ratkaisua asiakkaalle. Usein se ratkaisu on oikean ihmisen löytäminen.

Oikean ihmisen valinta lähtee pätevyydestä. On osattava oikeat asiat ja kyettävä niiden pohjalta omaksumaan nopeasti projektin erityispiirteisiin liittyvät ulottuvuudet. Sopivuus taas on enemmän henkilökohtaisten ominaisuuksien ja organisaation toimintakulttuurin yhteen soveltuvuutta. Edelliset ominaisuudet selviävät pitkälti CV:stä, jälkimmäinen vaatii sekä organisaation että ihmisen tuntemista riittävällä tasolla. Organisaation ymmärtäminen syntyy alan yleisestä kokemuksesta, yhteistyösuhteesta ja ihmisen tapaamisesta. Tämä ei olisi mahdollista ilman vuosikymmenien kokemusta. Siksi voimme tarjota asiakkaillemme paljon enemmän kuin vain asiasanoilla valitun CV-nipun.

Suomalainen teknologiateollisuus on menestynyt ja menestyy nimenomaan osaamisen takia. Se taas on asia, jossa me voimme tarjota apua. Tutustumme asiakkaisiimme ja heidän projekteihinsa sekä tapaamme ehdokkaita. Kaikista näistä yhdistyy kyky tehdä, ja joskus vähän aavistaakin, juuri oikeanlaiset yhdistelmät. Oikeiden parien löytäminen toisilleen on meidän erikoisosaamistamme, jonka varassa koko yritys toimii.

 
Etsimme sopivat osaajat joko verkostoistamme Suomessa tai Intiassa. Ja jos tuntimäärät ovat suuret ja kiire kova voimme joustavasti tarjota suunnittelupalveluita FinECHO-tytäryhtiöstämme Punesta, Intiassa.

Haasteet teknologia­teollisuuden asiantuntija­hankinnassa

  1. Tarve on usein määrääikainen ja vaikea ennakoida
  2. Osaamistarpeet ovat usein monisäikeiset
  3. Tarpeen useimiten ollessa tuntipohjainen palvelutarjonta tulee usein volyymikärki edellä
  4. Globaalissa kilpailussa 100% paikallisten asiantuntija­palvelujen suosiminenon vaikeaa
  5. Alihankinta­ketjujen kasvava lenkkimäärä nostaa loppuhintaa
  6. Insinöörikunta eläköityy uuskasvua nopeammin ja ulkomailta pyrkivien insinöörien valjastaminen etenee verkkaisesti

Oikeat taidot,
oikea tyyppi
oikea
ratkaisu

Ratkaisu joustavasti osaajatarpeisiin vastaten

Echo Engineering