Järjestelmäasiantuntija (IT)

KOKOPÄIVÄTYÖ

Jaa sosiaalisessa mediassa:

Facebook Twitter LinkedIn

YLEISTIETOA

Oras Group on merkittävä eurooppalainen talotekniikan vesikalustetoimittaja: markkinajohtaja Pohjoismaissa ja johtava yritys Manner-Euroopassa. Yrityksen tehtävä on tehdä veden käytöstä helppoa sekä ympäristöä säästävää ja sen visiona on tulla kehittyneiden vesikalusteiden eurooppalaiseksi johtajaksi. Konsernilla on kaksi vahvaa brändiä, Oras ja Hansa. Oras Groupin omistaa perheyhtiö, teollinen omistaja Oras Invest.

Konsernin emoyhtiön Oras Oy:n kotipaikka on Raumalla ja tehtaat sijaitsevat Raumalla, Tšekin Kralovicessa ja Puolan Olesnossa. Konserni toimii 20 markkinalla oman henkilöstön voimin.

Haemme nyt heille JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA (IT) Rauman tehtaalle.

Tehtävässäsi toimit tukihenkilönä Oras Groupin IT Infrastructure and Databases yksikössä. Group IT vastaa konsernin IT-palveluista, niiden kehittämisestä sekä tukemisesta myös kansainvälisesti.
Työssä menestyminen edellyttää teknistä osaamista työasemista ja niiden ohjelmistoista (esim. Office365 pilvipalvelut sisältäen mm. Office-tuotteet, Teams sekä OneDrive), oikeuksien hallinnasta, lähiverkoista sekä ymmärrystä tietoturvasta ja tietoturvallisesta toiminnasta.
Lisäksi eduksi katsotaan osaaminen Office365 palvelujen hallinnasta (SharePoint, Exchange, Teams).
Työhön valittava henkilö on palveluhenkinen, luonteeltaan positiivinen, kiinnostunut tietotekniikasta, helposti lähestyttävä ongelmien ratkaisija ja kehittäjä, joka kommunikoi luontevasti myös englannin kielellä.
Tarjoamme innovatiivisen ja tavoitelähtöisen työskentely-ympäristön kansainvälisessä yrityksessä, jolla on selkeä strategia sekä pitkän ajan tavoitteet.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi CV:n kera mahdollisimman pian osoitteessa www.kaikuhr.fi

Tässä mahdollisuus pitkään työuraan kansainvälisesti tunnetussa yrityksessä.


INFO/LISÄTIETOA

Petri Lätti: +358 50 3132234

Haku päättyy: 08.08.2021

HAKEMUS

Paikka johon haet

Etunimi (pakollinen)

Sukunimi (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Osoite (pakollinen)

Postinumero ja toimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Info/lisätietoa

Lisää CV

Muu liite